Phyto-Vite®                                                
Dé beschermer van al je lichaamscellen

Phyto-Vite® is een geavanceerde verzameling van voedingssupplementen die je lichaam helpen adequaat te reageren op de dagelijkse ‘aanslagen’ door milieuvervuiling en stress. Phyto-Vite® geeft de werkzame stoffen gedurende de dag geleidelijk af (zgn. ‘time released’) en bevat voedingsstoffen met een sterk anti-oxiderende werking. Hiertoe behoren ondermeer de vitaminen A, C en E, seleen, bèta-caroteen én plantenextracten die rijk zijn aan antioxiderende stoffen, zoals polifenolen en phyto-nutriënten. Phyto-Vite® beschermt nieuwe cellen met adequate anti-oxidanten en voedende stoffen; zo krijgt elke cel in je lichaam de beste kans om energieker, sterker en levenslustiger te zijn. 

Eén van de beste manieren om vrije radicalen onder controle te houden

Maximale opname door het lichaam.

Met anthocyanosiden, belangrijk bij het voorkomen en de behandeling van met leeftijd verband houdende vlekken.


Met bioflavoniden, natuurlijke anti-oxidanten die in veel fruit, groenten en dranken (zoals thee en wijn) worden aangetroffen en die een sterke positieve invloed op de menselijke gezondheid hebben. Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat zij het afweerstelsel stimuleren
en vele anti-astmatische en anti-ontstekingseigenschappen hebben.


Met druivenzaadextracten die zowel leucoanthocyaninen als bioflavionoïden bevatten. Deze natuurlijke, niet-giftige anti-oxidanten zijn doeltreffend en helpen ons lichaam het hoofd te bieden aan ons hedendaagse milieu. Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat de verschillende samenstellingen van leucoanthocyaninen tegen kanker beschermen, helpen bij het onderdrukken van de groei van tumoren en beschermen tegen griep en hartziekten. Polyfenols zijn effectief als voorzorgsmaatregel tegen long-, borst- en huidkankers.


Met actieve, op planten gebaseerde voedingsstoffen van energierijke, complete voedselconcen-traten. Anders gezegd: natuurlijke, sterk ziektebestrijdende voedingsstoffen met anti-oxidanten verkregen uit groente en fruit. Hoewel wetenschappers jaren geleden van het bestaan nog niet afwisten, gelden ze vandaag de dag als de nieuwste ontwikkeling op het gebied van kankervoorkomende onderzoeken, vanwege de klaarblijkelijke capaciteit ervan tot het blokkeren van meervoudige processen die tot kanker zouden kunnen leiden.


Gebruiksaanwijzing: dagelijks vijf tabletten met wat water innemen. Mag in een keer of verspreid over de dag
.