Food for Thought: Als sportdrank te gebruiken een half uur voor de training of prestatie. Voor concentratie tijdens het sporten. Food for thought bevat ondermeer choline, thiamine en riboflavione, deze helpen de hersenen acetylcholine aan te maken. Deze neurotransmitter is van groot belang voor concentratie en spiercoördinatie.Mass Appeal: Is toegevoegd aan de prestigieuze 'witte lijst' van NOC*NSF. Op deze lijst staan producten die zijn goedgekeurd voor gebruik door Olympische atleten. Mass Appeal verhoogt de droge spiermassa. Het bevat voedingstoffen voor de spieren. Zowel voor, tijdens als na de training. Deze samenstelling verlaagt de opbouw van melkzuur en ammoniak. Daardoor helpt het spierpijn te voorkomen.Phyto-Vite: Goedgekeurd door NOC*NSF. Bestaat uit een geavanceerde samenstelling die het lichaam helpt gezond te blijven. Phyto-Vite is time released en bevat anti-oxidanten. Zoals vitamine A, C, E, bèta caroteen, polifenolen en phytonutriënten.Sure2endure: Goedgekeurd door NOC*NSF. Dit innovatieve produkt is een mengsel van ciwjia, vitamines, mineralen en kruiden. Het is een volledig natuurlijk supplement dat bedoeld is om iedere vorm van lichamelijke inspanning langer vol te kunnen houden. Het zorgt voor:- maximalisering van de trainingsprestatie, de weerstand en het uithoudingsvermogen - optimale zuurstofaanvoer naar de spiergroepen - primaire verbranding van opgeslagen vetten in plaats van koolhydraten - voorkoming van ophoping van o.a. melkzuur door versterkte afvoer van afvalstoffen - het versterkingsproces na het trainen. Het is 100% veilig voor sporters.Wingry: Bevat het essentiële aminozuur febylalanine, en tevens koper, vitamine B1, B2, B3, B6 en B12 en andere voedingsstoffen die dienst doen als voorloper van de neurotransmitter noradrenaline. Deze neurotransmitter voorziet de hersenen van energie en heeft een positieve invloed op de stemming.
   
Home > clubsponsoring 

Merchandise-mogelijkheid voor sportorganisaties:

Voor sportorganisaties is het van belang dat er een blijvende stroom van inkomsten wordt gerealiseerd. Clubs kunnen voor zichzelf geld verdienen door de mogelijkheden die in4wellness biedt.

Dit kan door de verkoop van de producten als Wingry in de kantine.                                            
Leden producten laten kopen via de club (De volledige afhandeling van de order, verzending en facturatie wordt door Win Ltd.verzorgd. De club ontvangt geheel automatisch haar marge eens per maand op uw rekening.)

De rol van de club daarbij is het promoten van de producten. Bijvoorbeeld in het clubblad, bij toernooien en sportevenementen, door het sporters aan te bieden en de verkoop via een link op de club-website. 

Wil je meer hierover weten neem dan contact met ons op