Wingry 

Winrgy is in de jaren ‘60 door NASA ontwikkeld voor straaljagerpiloten. Tot een pittige citrusdrank gemengd met water of sap geeft Winrgy je na zo’n 20-30 minuten voelbaar meer energie, een hogere productiviteit én een groter uithoudingsvermogen. De werking houdt gemiddeld zo’n 4 uur aan. 

Winrgy TM is de gezonde vervanger van koffie, cola, Red Bull en andere dranken, naast dat het je energie geeft is het ook heel gezond. 
Met Winrgy voed je je lichaam met belangrijke bouwstoffen.
Zo bestaat Winrgy TM uit het essentiële aminozuur fenylalanine, koper, vitamine B6 en diverse andere voedingsstoffen die dienst doen als precursors (voorlopers) van de neurotransmitter noradrenaline. Deze neurotransmitter voorziet onze hersenen van energie en heeft bovendien een positieve invloed op je stemming.
Winrgy TM bevat:
•    B vitaminen, waaronder B1, B2, B3, B6 en B12 die bij het omzetten van voedsel in energie helpen.
•    Koper, kalium en zink: essentiële spoormineralen die noodzakelijk zijn voor de productie van energie in de mitochondria van je lichaamscellen.

Winrgy kan onbeperkt worden gecombineerd met de andere Wellness-voedingssupplementen

Je kunt Winrgy TM dagelijks gebruiken. Het is een uitstekende hulp om de dag fit te starten, na bijvoorbeeld een zware avond of korte nacht. Veel gezonder dan koffie, en effectief!
Winrgy biedt je de nodige energie bij geestelijke of lichamelijke inspanning, voor/tijdens/na het sporten en bij reizen door verschillende tijdzones(ook goed werkzaam bij een jet-lag). Voordat je ’s avonds naar een feest gaat, als je een lange vergadering hebt. Eigenlijk in alle situaties waarin je zelf topprestaties wilt leveren of waarvan je optimaal wilt genieten. Voor extra mentale ondersteuning adviseren we Winrgy te gebruiken samen met Food For Thought

Een zakje oplossen in water of sap of limonade, roeren en gemengd houden met een plastic lepel (in verband met oxidatiemogelijkheid bij gebruik van een metalen lepel). Geschikt voor dagelijks gebruik.