Food For Thought 

Food for Thought is ooit ontwikkeld door een Alzheimer-onderzoeksinstituut in Amerika. Naast beproefde Chinese kruiden bevat FfT o.a. choline, een lid van de B-vitamine familie. Choline wordt in de hersenen omgezet in acetylcholine en dat is een neurotransmitter die onze hersenen nodig hebben voor optimale signaaloverdracht. Choline zorgt voor een betere concentratie en ondersteunt cognitieve processen. Dat ga je zien in de resultaten die je boekt.

Met Food For Thought TM kan je je mentale systeem kwalitatief voeden. Je voelt extra mentale energie, krijgt een groter concentratievermogen en meer focus.

Je kunt Food for Thought prima gebruiken samen met Winrgy. Dat is een ideale combinatie en maakt samen een pittige citrusdrank. ’s Morgens na het opstaan of na het ontbijt of op elk ander willekeurig tijdstip van de dag, apart van elkaar of samen. Perfect om studeren te ondersteunen. Je hoofd er bij te kunnen houden tijdens een vergadering, bij het sporten of inspannend werk. Maar ook handig een half uur voor het sporten of voordat een vergadering of een examen begint.
Benut het naar wens! Alleen of samen met Winrgy. Voor ieder moment dat je om een of andere reden denkt ‘ik wil me (extra) fit voelen en/of ik kan wel wat extra scherpzinnigheid van geest gebruiken’!

Gebruiksaanwijzing:
De poederinhoud van een zakje Food for Thought, al dan niet samen met een zakje Winrgy, oplossen in een glas water, sap of limonade (wat je lekker vindt). Goed roeren en gemengd houden met een plastic lepel (in verband met oxidatiemogelijkheid bij gebruik van een metalen lepel). Geschikt voor dagelijks gebruik. Aanbevolen hoeveelheid maximaal driemaal per dag. Bij voorkeur te gebruiken samen met Winrgy TM.
Tip: een glas heet water met Food for Thought gemengd vlak voor het slapengaan en je slaapt in als een roos!

Food for Thought kan onbeperkt worden gecombineerd met de andere Wellness-voedingssupplementen.